Zadzwoń teraz
453 555 246Chcesz oderwać dzieci od ekranów? Oto pomysły na aktywne wakacje:
1. Spływ kajakowy – Biebrza lub Dunajec dostarczą frajdy i kontaktu z naturą.
2. Parki linowe – wspinaczka i zjazdy tyrolką w lesie (np. Adventure Park w Warszawie).
3. Survival w górach – noc pod namiotem, rozpalanie ognia, podstawy bushcraftu.
4. Rowerowe safari – szlaki w Puszczy Białowieskiej lub Wolińskim Parku Narodowym.
5. Poszukiwanie skarbów – geocaching to zabawa dla małych i dużych odkrywców!
Wybierz przygodę, która zintegruje całą rodzinę! 🌲🚣♂️
Zadzwoń teraz
453 555 246Wszystko zaczyna się od kontaktu. Dzwoń - nie gryziemy :)
Pełen profesjonalizm, wiedza oraz cierpliwość do dość wymagającej i specyficznej klientki jaką jestem sprawiła, że nie wyobrażam sobie korzystać z innego biura podróży. Pani Basia jest cudowna i przesympatyczna.
Pani Basia to instytucja! Niełatwo sprostać wymaganiom klientów takich jak my z małżonką, ale pani Basia to potrafi! Potrafi słuchać, ale i rozwiązywać postawione zadania. Myślę, że p.B. znalazłaby ofertę gdybym zapytał o wczasy ... więcej
Wspaniała Pani Basiu .... Moje marzenie się spełniło, w końcu ma Pani swoje biuro :) Z całego serca cieszę się i gratuluję. Taki Diament na swoim to Skarb :) Na wakacje tylko z Panią:) Od lat zawsze dobiera Pani nam idealnie hotele, mamy profesjonalną obsługę i zawsze wymarzone wakacje. Dziękujemy bardzo i do zobaczenia :)
Jeżdżę i zwiedzam świat z Basią już kilka lat. Polecam znajomym i całe Nasze skromne grono jest zawsze zadowolone. Basia pilnuje wszystkich szczegółów wyjazdu i wszelakich zmian w lotach co za tym idzie urlopowicz ma mniej stresu i może cieszyć się wakacjami. Baaardzo na tak
Profesjonalne, rzetelne oraz indywidualne podejście do klienta i jego wymagań. Oby więcej takich osób dbających o zadowolenie podróżnych. Ogromnie polecam
Basia jest najlepsza dba o potrzeby klienta zawsze zaangażowana i zależy jej na wspaniałych wakacjach
Serdecznie polecam wszystkim , pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera :)